≫ 

U kolima tukao partnerku i vukao je za kosu da ne izađe: Posle prijave Zrenjaninka dobila pretnje?

Podignut optužni predlog protiv 44-godišnjeg muškarca za delo od 10. decembra 2020. godine

  • 0
Nasilje u porodici Foto-ilustracija: Shutterstock

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je podneo optužni predlog protiv M. I. (44), zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. On je optužen da je 10. decembra prošle godine fizički napao vanbračnu suprugu G. D. iz Zrenjanina.

Tog dana, oko 17 časova, dok su se vozili automobilom, a nakon kraće rasprave, okrivljeni je navodno nekoliko puta pesnicom udario ženu po glavi i vratu. Kada je napadnuta žena otvorila vrata, pokušavajući da izađe iz automobila, nasilnik ju je sprečio, držeći je za kosu i vrat, piše Zrenjaninski.

Tom prilikom, ona je zadobila lake telesne povrede, prenosi medij.

Posle ovog nemilog događaja, žrtva je otišla u Urgentni centar, a zatim i u Policijsku upravu da bi dala izjavu u vezi sa događajem. Kada je oko 23 časa sa kćerkom krenula ka kući svojih roditelja, presreo ju je okrivljeni, tražeći od nje da se vrati nazad uz navodnu pretnju da će joj pucati u glavu i nogu.

Kako portal prenosi, ređale su se i uvrede.

Pretnje su se navodno nastavile i kada se žena vratila kući, zaključno sa pretnjom na račun njene porodice ukoliko prijava ne bude povučena.

Video: Saslušana i glumica Iva Ilinčić o slučaju zlostavljanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA