≫ 

Detalji hapšenja u Šapcu: Milivoje za ubistvo 22 godine mlađe bivše supruge spremio 5.000 evra

Još se ne zna ko je i kada policijskim inspektorima i tužiocu prijavio da Milivoje M. planira likvidaciju bivše supruge

  • 26
Plaćanje novac evri žena Foto: Shutterstock

Milivoje M. (63), iz jednog sela u okolini Šapca uhapšen je danas zbog sumnje da je prošlog meseca angažovao čoveka iz ovog grada da likvidira njegovu bivšu suprugu Zoricu J. (41).

Policija u Šapcu je saopštila da je on za ubistvo 22 godina mlađe bivše supruge bio spreman da plati 5.000 evra.

Milivoje M. je osumnjičen za podstrekivanje na ubistvo i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati. U tom vremenu će uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Šapcu Milan Milutinović je potvrdio da nije uhapšen muškarac koji je, navodno, unajmljen da ubije Zoricu J. i koji je, kako su pojedini mediji preneli, od njenog bivšeg muža unapred primio deo ugovorenog novca.

Kako Telegraf.rs saznaje, na prikupljanju operativnih podataka o navodno poručenom ubistvu Zorice J. (41) Više javno tužilaštvo i policija u Šapcu su duže vreme radili. Još se ne zna ko je i kada policijskim inspektorima i tužiocu prijavio da bivši muž planira likvidaciju bivše supruge.

- Predmet je u fazi pretkrivičnog postupka. Osim osumnjičenog u nastavku istrage biće saslušano više svedoka - kratko je za Telegraf.rs rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Аница Рајчић

    22. januar 2021 | 19:31

    Без обзира који је разлог због чега жели да је убије,и колика је разлика у годинама,нико нема право да неког убије!

  • Malo bre

    22. januar 2021 | 19:25

    Pet tisuca za zenu, jeftino si pogodio...😀

  • Iskreno ludilo

    22. januar 2021 | 18:36

    Kakve su ove zene ili devojke kada mogu da sa nekim 22 godina stariji od nje uopste legne u krevet a kamoli nesto drugo a pricaju o nekoj ljubavi a na kraju se pokokaju kakva ljubav i veza prica za malu decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA