≫ 

Teški detalji ubistva žene u Sečnju: Suprug nije mogao da objasni stanje u kakvom je nađena

Sve vreme je kukao: „Jao, šta si uradila”

  • 0
Policija, uvidjaj, policijska traka

Foto: Pixabay, Telegraf

Starica Eržebet Žolnai (83) pronađena je mrtva u četvrtak oko 20 časova u njenoj kući, u naselju Boka kod Sečnja, a telo joj je bilo krvavo, blatnjavo i nago, navodi Objektiv.

Njenu smrt prijavio je njen suprug Andraš Žolnai (67), zvani Bandi, koji je sa njom živeo poslednjih nekoliko godina. Pored tela starice nađena je i srušena metalna stolica sa tragovima krvi.

Policija noc pokrivalica

Foto: M. Beljan

- Andraš je najpre otišao kod komšije, kojem je rekao da je starica pala u dvorištu, i da mu pomogne. Komšija je krenuo za njim, ali je Eržebet ležala gola na krevetu, krvave glave. Andraš je komšiji ispričao da mu je supruga pala u dvorištu i da je on u to vreme bio prodavnici u kojoj je kupio pivo.

- Sve vreme je kukao: „Jao, šta si uradila”. Rekao je da nije u stanju da zove policiju, pa ih je pozvao komšija. Kada je policija stigla, nikako nije mogao da objasni zbog čega je Eržebet bila gola. Nije mogao ni da kaže otkud povrede na njenoj glavi. Bio je sav smušen  - priča izvor.

Nalaz obdukcije utvrdiće okolnosti smrti starice, kao i da li je ubijena.

- Pre pet godina Andreš i Eržebet su počeli da žive zajedno. Malo su se voleli, ali često i svađali. Eržebet je kupila staru kuću u Boki i adaptirala je. U naselju su pričali da se udao, ali da je imao problema sa zakonom i zloupotrebom alkohola, kao i da su ga prethodne partnerke prijavljivale polciji. Po selu se priča i da su supružnici imali sklonosti ka okultnom - pričaju sagovornici ovog portala.

Telo starice je poslato na obdukciju, a Andraš je odveden na psihijatriju, na posmatranje.

Video: Muž i žena razgovarali, a onda je iz džepa izvadio pištolj i pucao u nju nekoliko puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA