Tužilac odbio zahtev Mikinog branioca: Advokat Milene Radulović otkrio nove detalje

Advokat glumice rekao je da "nema nikakvu dilemu da je ono što su devojke rekle na saslušanju istina"

  • 7
Miroslav Mika Aleksić Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek

Advokat Miroslava Mike Aleksića, Zoran Jakovljević pre nekoliko dana tražio je izuzeće zamenice tužioca, a kako je otkrio Denis Bećirić, advokat Milene Radulović, to se nije desilo.

- Moj kolega je imao pravo i iskoristio ga je, međutim viši tužilac odbio je zahtev za izuzeće - rekao je Milenin advokat, prenosi Alo.rs.

Dok je njegov kolega Zoran Jakovljević vidno revoltiran zbog činjenice da mediji izveštavaju o ovom slučaju, Denis s druge strane kaže da nisu svi isti, pa ni kada je reč o poslu.

- Nikada do sada ovo nisam rekao, ali evo vama ću. Pozicija branioca se razlikuje od one u kojoj se nalazi punomoćnik oštećenog, između ostalog i u tome što branilac ne mora da veruje u nevinost svog klijenta da bi prihvatio da ga brani, dok punomoćnik, barem prema mom stavu, da bi prihvatio zastupanje oštećenog mora da veruje u njegovu iskrenost. Ja nemam nikakvu dilemu da je ono što su devojke rekle na saslušanju istina - rekao je on.

Video: Završeno saslušanje glumice Milene Radulović nakon 5 sati u Palati pravde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    23. januar 2021 | 16:59

    Da li je moguce da je neko prihvatio da brani ovog monstruma???!!! U stvari advokati su dno i oni nemaju osecanja, samo pareeeeee!!!!!

  • Ziko

    23. januar 2021 | 16:32

    Bilo bi čudno da si nešto pametnije rekao.

  • Mrmot

    23. januar 2021 | 16:28

    Pa sigurno nece da izjavi da im ne veruje Zena sam i majka ali slucaj se od starta ne vodi posteno. Da se razumemo, grozim se nasilnih miskaraca ali ova prica je zaista cudna. Ajde sto su ga prijavile poe 9 godina, ali nastavile su da idu u tu istu skolu, zavrsile je, postale glumice... roditelji nista nisu primetili!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA