≫ 

Milenin advokat o "spornoj" fotografiji: Bilo bi čudno da se fotografiše sa kolegama i plače

Za fotografiju na kojoj Milena nasmejana stoji pored Mike Aleksića neki su tvrdili da nije normalno da devojčica pozira pored čoveka koji je silovao, dok su oni drugi stali u njenu odbranu

  • 24
Milena Radulović, Više javno tužilaštvo Foto: ATA images

Nakon što je osvanula fotografija na kojoj Milena Radulović pozira pored Miroslava Mike Aleksića, krenule su raznorazne spekulacije zluradih ljudi.

Neki su tvrdili da nije normalno da devojčica pozira pored čoveka koji je silovao, dok su oni drugi stali u njenu odbranu. Milenin advokat, gospodin Denis Bećirić komentariše ovaj slučaj, prenosi "Pink".

- Fotografija koja se pojavila ništa ne dokazuje, a još manje ukazuje na bilo šta. Zaista je degutantno da se na taj način govori o ovakvom slučaju. Za dete koje se fotografiše sa svojim prijateljima i drugarima iz škole sasvim je normalno da bude nasmejano... Bilo bi čudno da se fotografiše sa kolegama i plače, bar ja tako mislim - kaže advokat Denis Bećirić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    23. januar 2021 | 22:47

    Podrska Mileni ako je zaista zlostavljana...ali sa 17 godina nisi dete i sa 17 godina zelis ili ne zelis. Ako te neko napastvuje, vristis, bezis. Ona se vratila i iznova isla na "zlostavljanje". Mnogo toga smrdi ovde. Osudite me, zensko sam, ali bih oci iskopala nekom ko bi pokusao da me pipne bez pristanka. Pritom taj stav sam imala i sa 11 i sa 17 i sad sa 33. Nije mi jasno 🤷‍♀️

  • Dusica

    23. januar 2021 | 20:45

    Mogla si da se fino nasmesis, a ne da vristis od srece!!!

  • Ivana

    24. januar 2021 | 10:40

    Zanima me kako ce dokazati, na rekla kazala ako se dokaze, onda smo stvarno banana od drzave, onda ce zene moci da optuze bilo kog muskarca, malo mi nenormalna cela ta prica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA