≫ 

Telohranitelju Stefanu, koji je ranjen spasavajući advokata, ugrađene šine: Već imao 3 operacije

Podsetimo, napad i dalje nepoznatog počinioca dogodio se u četvrtak, 21. desembra u u Resavskoj ulici

  • 17
Stefan Šapurić Printskrin: Youtube/le professionnel

Stefan Š. (28), telohranitelj advokata Marka Vujoševića (40), koji je ranjen prošle nedelje kada je zaštitio ovog pravnika, u protekla tri dana imao je čak tri operacije, saznaje Telegraf.rs. 

On je teško ranjen sa sedam metaka. Prema našim saznanjima, Stefan Š. je van životne opasnosti, ali je pretrpeo teške povrede obe noge, poštu su svi hici završili u donjim ekstremitetima.

-  Zbog veoma komplikovanog ranjavanja, u protekla tri dana imao je čak tri operacije, ugrađene su mu "šine", i sledi mu dug oporavak - navodi naš izvor.

Kako su preneli mediji tog dana, nepoznati napadač pucao je iz pištolja ispred kancelarije advokata Vujoševića i ranio muškarca za kog očevici kažu da je obezbeđenje advokata. Kasnije se saznalo da je reč o Stefanu Š., bivšem kik-bokseru.

Za napadačem se i dalje traga.

Sumnja se da je meta napada bio upravo advokat s obzirom na to da je prošlog januara fizički napadnut skoro na istom tom mestu u Resavskoj ulici, dok su pre nekoliko meseci zgrade u blizini advokatske kancelarije bile izlepljene plakatima sa uvredljivim rečima upućenim advokatu.

Video: Telohranitelj poznatog advokata primio metak u Resavskoj ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofronije

    25. januar 2021 | 08:19

    "Telohranitelj" advokata!!!.Kakvo zanimanje?

  • teta

    25. januar 2021 | 07:39

    Zato deco ucite skolu, da ne budete necija pokretna meta.

  • Natasa

    25. januar 2021 | 08:57

    Gde mi zivimo. Napali te vec dva puta, treci put pokusali da vas ubiju. Ti dobar covek i jadnicak nista ne znas. Svaka cast postenim advokatima! Dosta ih znam,niko nema cuvare. Ti covece imas obezbeđenje koji je imao poslusaj ubistva??? Mnogo si se zaigrao sa pogresnima izgleda. Nek ti je Bog u pomoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA