≫ 

Policija potvrdila da je devojčica (12) seksualno zlostavljana na Ada Huji

Sve se izdešavalo u nedelju uveče oko 18 časova

  • 33
Zlostavljanje dece, maltretiranje, silovanje, tužna devojčica Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivičnu prijavu protiv mladića (14), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i silovanje.

Sumnja se da je on, oko 18 časova na keju na Adi Huji, uz pretnje, napao dve maloletne osobe ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik, nakon čega je, jednu od oštećenih, seksualno napastvovao.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom sudu.

Kao što je Telegraf.rs već objavio, devojčica od 12 godina napadnuta je u nedelju uveče. Njoj su prvo pokušali da otmu mobilni telefon, a kada je ona počela da se brani napala su je dvojica mladića, od kojih je jedan seksulano napastvovao.

Policiji je slučaj prijavilo troje dece oko 10 godina. Rekli su da su ih je napala grupa Roma, koja im je otela novac i mobilne telefone.

Policajci su za tri minuta stigli na lice mesta, deca su rekla da je njihova drugarica otišla za trojicom pripadnika romske nacionalnosti i jednom Romkinjom, tražeći od njih da joj vrate telefon koji su joj ukrali.

Policija je krenula u potragu za detetom i devojčicu, navodnom, pronašla kod mračne šljunkare, bez delova garderobe. Pronađena devojčica rekla je su je Romi seksualno napali i ona je zajedno sa roditeljima prevezena u bolnicu na pregled.

Policija je, ubrzo, u obližnjem romskom naselju privela Đ. M. (15) i Đuricu S. (21) kod kojih je pronašla mobilni telefon i novac ukraden od napadnute devojčice.

Uhapšena Đurica S. policajcima je rekla da navodno nije videla da je devojčica silovana, ali je čula da su joj trojica pripadnika romske nacionalnosti skinula donji veš, probali da je siluju i primorali na oralni seks.

Za dvoje osumnjičenih za seksualno zlostavljanje deteta i dalje se traga.

Video: Macanović: Dete ne sme da ima sramotu i strah od kazne da bi se poverilo roditelju

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    25. januar 2021 | 00:02

    Dokle bre više...

  • Kiki

    25. januar 2021 | 00:01

    Bruka i sramota od ove omladine

  • Родољуб

    25. januar 2021 | 08:59

    Шта год да се деси Срби ће испасти расисти јер се ништа не сме против Рома . Они имају право да краду лажу и тероришу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA