≫ 

Ranjeni očuh kod Vladimiraca: "U šoku sam od bola i same pomisli šta i se dogodilo"

Dragan zadobio teške povrede

  • 1
Korona bolnica pacijent Virus France Foto: Tanjug/AP

Dragan Ž. (50) iz sela Kaona, kod Vladimiraca, je po prijemu u Opštu bolnicu u Šapcu rekao da ga je nožem izbo postorak Milenko P. (27), koji se leči na psihijatriji.

Dragan je, kako se saznaje, dobio teške telesne povrede. Srećom nisu opasne po život. Zadržan je na intenzivnoj nezi Hiruškog odeljenja Opšte bolnice u Šapcu. Lekari i drugo osoblje su ga efikasno zbrinuli, a nastavljaju da mu pružaju svu potrebnu pomoć, kako bi se što pre oporavio, pišu Novosti.

- U šoku sam, kako ne bih bio, koliko od bola, koliko od same pomisli šta mi se i od koga dogodilo - bile su reči koji je ovaj čovek govorio na putu do bolnice i kad je doveden pod njene svodove.

Pored standardnih ekipa policajaca, u rasvetljenje slučaja, uključeni su, kako se saznaje, i njihove kolege, koje su zadužene za nasilje u porodici.

U Višem tužilaštvu u Šapcu, predvođeni tužiocem Zoranom Obradovićem, ne samo što budno prate sitauciju, već nalažu policiji potrebne mere i radnje, kako bi svaki detalj ovog događaja bio rasvetljen i potkovan valjanim dokazima.

Video: Očevidac napada u selu Popovac: Zamalo i dete da napadne nožem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    25. januar 2021 | 23:18

    Pa pišu da mu je očuh i da ga je ovaj ubo, jer mu je majku zlostavljao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA