Snimak hapšenja kod Markovca: Muškarci stoje s lisicama pored auta, u gepeku kese s drogom i oružje

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su više od četiri kilograma spida, tri pištolja i manju količinu municije.

Uhapšeni su N. S. (42), S. S. (27), I. P. (43) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je, noćas kod mesta Markovac, zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i u prtljažniku pronašla 4,5 kilograma spida i pištolj sa prigušivačem.

Takođe,policija je pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu koje koristi N. S. pronašla i dva pištolja marke „CZ M57“, jedan gasni pištolj, kao i 21 komad municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    26. januar 2021 | 13:38

    Nece da im fali dlaka sa glave, ovakvim akcijama, drzava zamajava narod, da narod misli kako drzava radi protiv kriminala. Tako su kobajagi na cetiri meseca jurili dilere novca, goriva, kao i druge. Providni su totalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA