Loše vreme obustavilo potragu za vozačem koji je sleteo u Lim: Auto lociran na dubini od 20 metara

Loši vremenski uslovi otževaju potragu

  • 0

Potraga za muškarcem Z. Z. iz Prijepolja koji je automobilom "reno klio" sleteo u reku Lim u mestu Bistrice trajala je i danas.

Međutim, ona je tokom dana obustavljena zbog loših vremenskih uslova.

Kako agnecija RINA saznaje, potraga će biti nastavljena za nekoliko dana kad to dozvole vremenske prilike, jer kiša i sneg koji su padali noćas povećali su vodostaj Lima i potraga nije bezbedna za ronioce.

Na licu mesta danas su bile onilačke ekipe, koje su pokušavale da pronađu automobil i nestalog vozača. Loši vremenski uslovi oteževali su potragu, a uz pomoć specijalnog uređaja automobil je lociran na dubini od 20 metara, dvadesetak metara nizvodno od mesta gde je upao, saznaje agencija RINA.

Muškarac Z. Z. sleteo je automobilom u reku Lim juče oko devet časova, a prema rečima očevidaca pretpostavlja se da je moguće da se radi o samoubistvu, jer se, prema njihovim rečima muškarac zaustavio na proširenju, otvorio prozore i naglo se vratio u rikverc.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA