≫ 

Pijan izazvao tešku nesreću u Novom Sadu: 4 osobe povređene, vozač imao 2,88 promila alkohola u krvi

Bahati vozač je u punoj brzini naleteo na taksi vozilo, koje je vozač zaustavio u desnoj traci kako bi putnici izašli iz vozila

  • 13
Saobracajna nesreca, Kisacka Novi Sad

Foto: nsuzivo.rs

Vozač sivog "hjundaija" izazvao je tešku nezgodu noćas u 00.54 časova u Kisačkoj ulici u Novom Sadu, u kojoj su četiri osobe povređene, a nezvanično, izmereno mu je 2.88 promila alkohola u krvi, javlja portal nsuzivo.rs.

Bahati vozač je u punoj brzini naleteo na taksi vozilo, koje je vozač zaustavio u desnoj traci kako bi putnici izašli iz vozila.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Oba automobila potpuno su smrskana nakon nezgode, a na licu mesta vrši se uviđaj. Dva putnika iz taksija i taksista su povređeni, kao i pijani vozač "hjundaija".

– U nezgodi su povređena tri muškarca stara 19, 64 i 47 godina. Svi su zbrinuti na licu mesta, nakon čega su prevezeni na dalju dijagnostiku na odeljenje hirurgije u Klinički centar Vojvodine – rekao je za ovaj portal doktor Zoran Krulj portparol Hitne pomoći.

Video: Pijani vozač urnisao auto na ulaz u garažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA