≫ 

Uhapšen Uroš za kojim je tragala novosadska policija: Jurili ga preko atara, bežao ukradenim autom

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu

  • 8
Novi Sad, potraga, Partizan

Printskrin: nsuzivo.rs

Policija u Vrbasu sinoć je uhapsila Uroša V. (29) iz Beograda, zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, piše NS uživo.

On je juče prvo ukrao automobil Opel Astra u Sopotu, kojim je izazvao saobraćajnu nezgodu u novosadskom naselju Rumenka, ukrao novac na jednoj benzinskoj pumpi na području Inđije. Nakon čega se uputio ka Vrbasu, gde mu živi cimer iz zatvora.

Tamo je, kako se sumnja, celu noć konzumirao alkohol i narkotike, a u poslepodnevnim časovima krenuo je ka Novom Sadu. Na izlazu iz Vrbasa pokušala je da  ga zaustavi patrola saobraćajne policije, a on je dao gas i pobegao. U poteru su se odmah uključile i jedinice iz Novog Sada.

U Rumenci je sleteo sa puta nakon što je pokušao da kolima udari policajce koji su postavili blokadu, pa je uleteo u dvorište kuće i krenuo peške da beži kroz selo. On je u jednom momentu viđen u prigradskom autobusu, a onda je istrčao, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

Video: Okoreli kriminalac automobilom beži od Vrbasa: Policija pravi blokade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    27. januar 2021 | 10:27

    Kada ce uhapsiti migrante koji su sinoc opljackali butik u bg.?

  • Гаргамел

    27. januar 2021 | 10:28

    После толико муке да га ухвате, било би природно а и нормално да је завршио на реанимацији ... али ово је Србија, држава у којој су сви сем поштеног грађанина заштићени !

  • Boža zemunac

    27. januar 2021 | 10:03

    A ima li taj Uroš prezime ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA