Tokom pretresa napao policajce, pa pokušao da proguta drogu: U stanu mu našli i ukraden novac

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, navedeno je u Saopštenju PU Bor

  • 0
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Pripadnici policije u Majdanpeku uhapsili su M. M. (34) iz ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Prilikom pretresa M. M. je napao dvojicu policijskih službenika, a zatim pokušao da proguta tabletu sa liste psihoaktivnih supstanci, piše "Informer".

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Majdanpeka su pretresom stana kod osumnjičenog pronašli još 37 različitih tableta sa liste narkotika, takođe je pronađena suma novca od 42. 700 dinara i 40 evra, koje je osumnjičeni M.M. ukrao 24. janura iz jedne kockarnice u gradu i jednog stana.

Protiv osumnjičenog Majdanpečanina M. M. biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivična dela teška krađa. Po nalogu nadležnog Tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, navedeno je u Saopštenju PU Bor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA