≫ 

Uhapšen policajac iz Aleksinca: Zaustavljao strance na autoputu, lagao za kontrolu i uzimao im novac

On je od vozača zahtevao i uzimao novac najčešće pet ili 10 evra, kao i poklone u robi

  • 3
Policija, policajac, pandur Foto: Pixabay

D. I. policijski službenik u PS Aleksinac uhapšen je zbog prevare koju je sprovodio na parkinzima na autoputu.

Policajac je uhapšen zato što je više puta, a poslednji put tokom noći između 26. i 27. januara, za vreme dok je bio na dužnosti kontrole saobraćaja na autoputu Niš -Beograd, u reonu Deligrada, službenim vozilom sa upaljenom rotacijom prilazio putničkim i teretnim vozilima mahom stranih registarskih oznaka, a koji su bili zaustavljeni na nekom od parkinga.

On je od vozača zahtevao i uzimao novac najčešće pet ili 10 evra, kao i poklone u robi, predočavajući im da je policajac zadužen za kontrolu i obezbeđenje parking prostora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beograd011

    27. januar 2021 | 14:24

    Novembar 2019., deo puta između Kragujevca i Kraljeva, saobraćajac je mom drugu strancu tražio 48000 dinara na ime toga što nije imao zimske gume, iako je taj dan bilo oko 15 stepeni. Kada je čovek tražio da mu napiše kaznu, promenio je priču, pa je tražio 12000 dinara, ali da mu ne piše ništa. Nakon insistiranja da mu napiše kaznu i razlog kažnjavanja, odustao je i rekao da će mu ovaj put oprostiti.

  • Гаргамел

    27. januar 2021 | 14:35

    Ништа чудно. Саобраћајни полицајац из П.С. у Шиду Предраг Маленић добио отказ у полицији баш због те хајдучије на путу. Сад вози камион и моли Бога да га неки опљачкани камионџија не препозна.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA