Velja Nevolja saslušan u Crnoj Gori: Rekao da ne poznaje osumnjičene koji su mu spremali likvidaciju

Rekao je i da je u Crnu Goru došao u privatnu posetu

  • 1
Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja

Printskrin: B92

Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, saslušan je juče u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici. Nakon što bude saslušan i Marko Miljković Mare moći će da napuste Crnu Goru, pišu Novosti.

On je dao izjavu u sklopu istrage koja se vodi zbog pokušaja njegove likvidacije u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Kako se saznaje on je saopštio istražiteljima da ne zna šta bi mogao biti motiv napada na njega kao i da ne poznaje osumnjičene, a da je u Crnu Goru došao u privatnu posetu.

Tivćanin Radovan Stanišić, koji je sumnjičen za pljačku banke, jedan je od osumnjičenih za pripremanje likvidacije Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jednog od vođa navijača “Partizana”. Osim Stanišića uhapšeni su Mile Jovanović i još tri osobe.

Stanišić je jedan od aktera pljačke poslovnice banke u Njegoševoj ulici u centru Tivta pre nekoliko godina iz koje su odneli plen od 106 hiljada evra. Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, trebao je da bude ubijen u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Policija i SDT proveravaju da li je na meti kriminalne grupe iz Kotora bio još neko osim Belivuka.

Belivuk je u Crnu Goru došao prošle nedelje, a u ponedeljak ga je policija zaustavila u Kotoru jer je bio u društvu Radoja Zvicera i Beograđanina Marka Miljkovića, ali je odmah pušten.

Video: Kućni pritvor Veljka Belivuka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokara

    28. januar 2021 | 11:02

    Upoznaće ih,samo je pitanje vremena.Čovek živi bonus život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA