≫ 

Pucnjava u Pančevu: Ubijen navijač Partizana u obračunu

Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura. Ubijeni muškarac imao je dosije

  • 22
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek

Foto-ilustracija: Shutterstock

T. S. (24), u Pančevu poznat kao navijač FK "Partizan" ubijen je u pucnjavi u mestu Starčevo. Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa, piše Pink.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja. Jedan metak pogodio je Stojanovića u stomak. Zatim je Marko M. (39 ) svojim automobilom odvezao teško ranjenog Stojanovića do Doma zdravlja u Pančevu.

Mladić je prevezen u bolnicu, gde je umro. Prema nezvaničnim informacijama, jedan 20-godišnji mladić, učesnik obračuna, je svojim automobilom udario osobu koja je pucala iz pištolja. Taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom.

Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura. Ubijeni muškarac imao je dosije. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice. Neki od učesnika obračuna već su identifikovani. Takođe, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja da ima kriminalno navijačku pozadinu.

Kako je za Telegraf.rs rečeno u PU Pančevo, istraga, u koju je uključeno i Više tužilaštvo u tom gradu, je u toku, te se zasad ne može davati više informacija.

Video: Ubijen vođa navijača ispred dvorišta škole, dok se u njemu igraju deca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koko

    28. januar 2021 | 09:11

    Zašto mešate navijače i dilere

  • Hirurg

    28. januar 2021 | 09:37

    Sada ne postoje klanovi ( zemunski, zvezdraski, vozdovački....), sada su to navijacke grupe. Sav olos i bagra i naravno kriminalci... Gde je bese obećanje da se drzava obračunava sa mafijom????

  • 123

    28. januar 2021 | 09:15

    Grobari kriminalci, neko ih je izlozio da su vise nego sto zaista jesu, i sad ljudi ginu, zbog necijeg hira da bude lud. Sviznate ko je dao gas ovoj deci i ko je kriv za ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA