≫ 

Ubijen ubica srpskog mladića Dimitrija (17) iz Gračanice: Krasnićiju presudio otac

Osumnjičeni je uhapšen, a pronađeno je i vatreno oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu

  • 21
Dimitrije Popović

Foto: Privatna arhiva

Kosovski Albanac Aljbert Krasnići, koji je 5. juna 2004. godine u centru Gračanice hicima iz automatske puške usmrtio učenika Medicinske škole Dimitrija Popovića (17), ubijen je sinoć u Prištini.

Aljberta je, kako Informer piše, ubio njegov otac Skender Krasnići.

- Ubistvo se dogodilo juče oko 17 sati. Policija je odmah izašla na lice mesta. Osumnjičeni je uhapšen, a pronađeno je i vatreno oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu - kazali su u policiji.

Aljbert Krasnići osuđen je na zatvorsku kaznu od devet i po godina jer je hicima iz automatske puške ubio srpskog mladića Dimitrija Popovića. Ovo svirepo ubistvo dogodilo se u kiosku brze hrane u kojem je Popović bio sa svojim drugarima gde je večerao.

Ispred kioska tada se zaustavilo vozilo marke "audi" za čijim volanom je bio Ljabinot Gaši. U vozilu je bio i Aljbert Krasnići koji je, bez ikakvog razloga i povoda, ispalio rafal u pravcu kioska u kojem je, u tom trenutku, bilo više osoba.

Popovića je metak pogodio u glavu i preminuo je na licu mesta. Iako je osuđen na devet ipo godina zatvora, krasnići je odležao samo četiri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    28. januar 2021 | 10:07

    Ко зна зсшто му је пресудио, али свакако није због убијеног младића из Грачанице.

  • Viki

    28. januar 2021 | 09:54

    Kakav li je to skot bio kad ga je otac ubio. A pravosudju svaka cast da za takvo ubistvo odlezi samo cetiri godine. Verovatno su smatrali nije namerno ciljao njega. U Americi bi se ovo okarakterisalo kao terorizam.

  • ZZ

    28. januar 2021 | 10:27

    ,, Odležaće'' sad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA