≫ 

Uhapšene 2 osobe zbog ubistva mladića u Starčevu: Obračun krenuo u kući?

MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u narko-obračunu

  • 2
Timotije Stojanović

Foto: Facebook

Dve osobe uhapšene su oko 12 sati danas u Starčevu zbog sumnje da su povezane sa ubistvom T. S. Džimija (24) iz ovog mesta kod Pančeva, saznaje "Blic".

Kako saznaje Blic, policija je celo jutro u ulici u kojoj se noćas dogodio oružani obračun u kom je navijač FK "Partizan" T. S. ranjen u stomak, a mladić koji je pucao je udaren automobilom. Šta se tačno dogodilo za sada nije poznato, ali muškarac M. M. je ranjenog odvezao do pančevačkog doma zdravlja i ostavio ga ispred ulaza. On je ubrzo prebačen u bolnicu, međutim, podlegao je zadobijenim povredama.

Obračun se dogodio na travnjaku ispred jedne kuće u Starčevu, te se sumnja da je obračun počeo u jednoj od kuća u ovoj ulici. Policija je blokirala prilaz ovoj ulici i celo jutro razgovara sa meštanima. Oko 12 sati iz jedne od kuća dva muškarca izvedena su sa lisicama na rukama i odvezena policijskim automobilom.

MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u narko-obračunu, a ne navijačkom i da su dva napadača identifikovana i da se za njima intenzivno traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA