≫ 

Ovo je snajper pronađen u Humskoj tokom hapšenja Belivuka: U bunkeru i prigušivač, i municija

Uz snajper je nađeno i sedam različitih cevi

  • 38
Veljko Belivuk, Velja Nevolja Veljko Belivuk / Foto: ATA Images

Nekoliko snimaka koji se odnose na kriminalnu grupu Veljka Belivuka, Velje Nevolje, emitovana je večeras na TV Pink.

Među njima je i snajper pronađen u bunkeru na stadionu u Humskoj.

Uz snajper je nađeno i sedam različitih cevi, najsavremenija optika, kao i meci koji probijaju blindirano vozilo i pancir. Navodno je u pitanju snajperska puška koja je ručno napravljena.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je juče da će istraga utvrditi za koji nameru je posedovan i za šta je korišćen snajper sa prigušivačem i većom količinom municije koji je nađen kod pripadnika organizovane kriminalne grupe, koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, ali da je prema njegovoj oceni taj snajper pripreman za ubistvo čoveka koji je objavio rat mafiji.

U večerašnjem Hit tvitu prikazan je i snimak na kome su, kako piše Pink, prikazani pripadnici ekipe Veljka Belivuka koji u šumi nadomak Tršića vežbaju gađanje iz snajpera sa prigušivačem.

- Snimak je nastao sa razdaljine od 150-200 metara. To je snajper koji je apsolutno sposoban da ubije sa određene udaljenosti od strane ozbiljnog snajperiste. Upucavali su pušku da bi se razradila i da bude preciznija - rekao je u emisiji bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić.

Na snimku nije moguće razazati ko se na njemu nalazi.

Hapšenje kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk bila je centralna tema večerašnjeg Hit tvita. Na početku emisije emitovani su presretnuti snimci navodnog razgovora Marka Andrića Kuzmana i Veljka Belivuka.

Kuzman na prvom snimku navodno šalje glasovnu poruku Velji Nevolji sa skremblovanog telefona, a tema je navodno ubistvo Milana Ljepoje iz Niša.

Drugi razgovor, prema nezvaničnim informacijama, snimljen je posle ubistva, a Andrić navodno prenosi poruku Belivuka saradnicima likvidiranog Ljepoje da je rat završen i da ih neće dirati.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Армаггедон

    7. februar 2021 | 22:38

    Сад ће нас удавити са причом о снајперу и наравно зна се које требао бити мета.А у ствари ништа није требало бити.

  • Žika Živac

    7. februar 2021 | 22:43

    E sad suspendovati stadion i ugasiti klub. Ako ima pravde i zakona!

  • doberman

    7. februar 2021 | 22:52

    lovački karabin i kompenzacioni prigušivač očigledno rashodovan kojim se ne prigušuje nikakva puška, sreća što je narod nepismen pa ovo guta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA