≫ 

Belivuk pretio jednom od funkcionera Partizana? "Je l' treba da mu uzmem 20 auta iz radnje"

Ovo je jedan od niza snimaka objavljenih večeras u emisiji na TV Pink

  • 16
Velja Nevolja, Ostoja Veljko Belivuk, Ostoja Mijailović / Foto: Tanjug/Rade Prelić

Nekoliko snimaka koji se odnose na istragu protiv Veljka Belivuka i njegove kriminalne organizacije pušteno je večeras u emisiji "Hit Tvit". Na jednom od njih čuje se kako Belivuk, poznat kao Velja Nevolja, preti licu koje mu se ne javlja na telefon.

- Molim te, brate, od te priče da se Ostoja ne javlja na telefon... Treba sada da odem tamo u Britiš Motors, da mu uzmem dvadeset auta iz radnje... - čuje se na snimku.

Kako su gosti u emisiji tvrdili, pretnja se odnosila na Ostoju Mijailovića, jednog od funkcionera KK Partizan, koji se nije javljao na telefon Belivuku.

- Sve vam je jasno! Ja sam šokiran! Ja ne znam šta bih rekao. Čovek koji na otvorenoj liniji, on ne krije, on viče... On će da ide kod predsednika KK Partizan da mu otme... Ostoja Mijailović je vrlo jedan ozbiljan biznismen i Velja će da ide tamo da mu uzme kola. To je taj bahati odnos. Očigledno da gospodin Mijailović nije hteo da sarađuje na način na koji je Velja hteo - rekao je Dragan J. Vučićević, jedan od gostiju emisije, nakon snimka.

Tokom večeri prikazan je snimak razgovora tokom kog je navodno planirana likvidacija, zatim i snimak u kom se vidi osoba koja vežba sa profesionalnim snajperistom, a to je navodno sam Belivuk, zatim snimak na kom se navodno vidi kako Nevolja i Marko Miljković ulaze u kuću u koju sutradan stižu Dejan Tešić i Milana Ljepoja. Ljepoju se sutradan gubi svaki trag.

Video: Ko je zapravo sklonjeni navijač koji navlači kapuljaču dok ga odvode?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MRKI

    7. februar 2021 | 23:33

    naivni bi i poverovali zasto se to plasira u medije narodu hahaha

  • E moj Osto ja

    7. februar 2021 | 23:40

    Prislonica te zove nazad!! Plug u ruke,jaram na volove i niko te ne dira!!Sta ces ti u Beogradu,tebi je i Cacak prevelik!!

  • Balkanski spijun

    7. februar 2021 | 23:37

    uskoro serijal transkripta u 956 epizoda .... ljudi aman bre vise..pisite o gladnoj deci !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA