Zamenik javnog tužioca Milica dala izjavu u policiji povodom prisustva privođenju u Pančevu

Izjavu je dao i sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić

  • 5
Milica Ljubicic Zamenik javnog tužioca Milica Ljubičić Printskrin: Youtube/Novo jutro

Zamenik javnog tužioca Milica Ljubičić rekla je da je danas dala izjavu policiji u svojstvu građanina i objasnila okolnosti pod kojima se zatekla u trenutku privođenja M.Ð. prošlog petka u Pančevu, podsećajući da to lice nije uhapšeno već privedeno na informativni razgovor nakon čega je pušteno.

- Izjavu sam dala i objasnila sve nadležnim institucijama, a ne u medijima, na okolnosti kako sam se zatekla u trenutku privođenja, a ne hapšenja lica, nakon čega sam doživela medijski linč - precizirala je Ljubičić, piše Tanjug.

Zbog toga je najavila da će, ako nadležni organi utvrde da nema nikakve veze sa tim događajem, upotrebiti sva pravna sredstva da povrati svoj ugled i ugled institucije u kojoj radi da se ovakve stvari, kako je istakla, ne bi ponovile nijednom njenom kolegi.

Izjavu policiji u svojstvu građanina danas je dao i sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić sa kojim je Ljubičić bila u društvu u trenutku privođenja pomenutog M.Ð, a sa kojim su se našli kako bi Zorić od njega uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje.

I on je rekao da je to bio informativni razgovor tokom kojeg je policiji dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana.

- Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima, i odgovorio na sva pitanja - precizirao je Zorić.

On smatra da je dobro što će ova priča dobiti svoj epilog pred nadležnim državnim organima, policijom i tužilaštvom, umesto što se vodila preko medija, uz razne spekulacije.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    9. februar 2021 | 16:25

    Traba samo ispitati poreklo imovine tuzioca i, sudije i advokata i sve ce biti jasno .

  • Ljubiša

    9. februar 2021 | 16:21

    Pošli ste vi u švaleraciju, pa vam policija pokvarila planove. Vidi se da ste i ti i Tomo ''nevinašca''. Kako ne podje Tomo sa kolegom, a ti negde sa koleginicom na kafu, nego... ajde, mi smo naivni, baš.

  • Bibi

    9. februar 2021 | 16:46

    Čim si sa Tomom u društvu nisi ni ti čista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA