≫ 

Uhapšena predsednica suda u Kraljevu: Sumnja se da je primala mito

M. B. je uhapšena zajedno sa još četiri osobe, koje su ili posredovale u davanju poklona u novcu ili su novac predavale sudiji

  • 60
Sudjenje, sud , sudski cekic, pravda, sudija Foto: Shutterstock

Uhapšena je predsednica Prekršajnog suda u Kraljevu, M. B, zbog sumnje da je primala mito, kako bi donosila nezakonite odluke u korist okrivljenih. Ona je uhapšena zajedno sa još četiri osobe.

Akcija hapšenja izvedena je u saradnji MUP, UKP, SBPOK i Tužilaštva za organizovani kriminal.

Pored sudije M. B. uhapšeni su i V. L, B. T, V. P. i B. K. koji su ili posredovali u davanju poklona u novcu ili su novac predavali sudiji da bi u okviru svojih ovlašćenja u predmetima donosila odluke koje su pogodovale okrivljenima, čime su izvršili delo primanje mita.

Svim uhapšenima određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sprovedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Video: Uhapšeni osumnjičeni za primanje i davanje mita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    17. februar 2021 | 17:40

    Nema ma kakve ustanove gde se mito ne uzima, odnosno traze, to je gladno, alavo, za lekove daboga dali sve sto uzmu od sirotinje .

  • Mile zvrk

    17. februar 2021 | 17:26

    Ma nije moguće?! Sudija pa prima mito? To je sigurno neka greška jer u Srbiji toga nema.🐿

  • Srpkinja

    17. februar 2021 | 17:34

    Nije jedina ima ih koliko hoćeš. Više brane lopove nego što dele pravdu. Bila sam pokradena. Morala sam da platim troškove i naknadu lopovu. Zato treba sa njima po kratkom postupku pa šta bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA