≫ 

Mnogo sumnjivih okolnosti: Jovan nije bio sam kada je pao sa zgrade?

Na telu nestradalog mladića Jovana Veselinovića (18) iz Niša, prema prvim nezvaničnim informacijama, uočene su povrede od pada sa visine

  • 4
Nestao Jovan Veselinovic

Foto: Facebook

Iako u niškoj javnosti kolaju razne priče o tome da se nestali Jovan Veselinović (18) ubio skočivši sa zgrade napuštenog gradilišta u Ulici Branka Krsmanovića, postoji sumnja da ovaj nesrećni mladić te večeri nije bio sam.

Milorad i Snežana Savić, stanuju u omalenoj kućici na tridesetak metara o mesta gde je nađeno telo maturanta Umetničke škole.

- Mi nemamo mira ni jedne noći. Tu se okuplja neka omladina, ima i beskućnika koji lože vatru pa naprave požar. Onda stalno vidimo bukvalno neku decu koja unose unutra flaše s pivom, a čuli smo i da puše one nedozvoljene cigare. Te noći u sredu na četvrtak je bilo hladno, ali ne toliko, čuli su se neki glasovi, ali iskreno i ja sam sve pomešao jer se to događa maltene svake noći. Muku imamo jer kada se napiju, onda bacaju kamenje odozgo. Crepove su mi sve polomili. Nadam se da će posle sedam godina od kako ovde raste korov i kako se ništa ne radi da krenu radovi - priča Milorad.

Snežana, njegova supruga, dodaje da ima baš mnogo mladih koji vreme kada ne rade kafići, provode na krovu ovog višespratnog objekta i to zato što odatle mogu da prave lepe selfi fotografije.

Ovo gradilište pripada Univerzitetu i planirano je da tu budu stanovi za naučne radnike, ali negde je "zapelo" tako da se sedam godina već ništa ne radi.

Jovan je jutros nađen u dnu zgrade, a neke komšije iz okolnih solitera tvrde da je pao s trećeg sprata. Navodno, je Jovan mogao da padne sa najmanje 10 metara visine. I dalje se ne zna da li oko njegove smrti ima sumnjivih okolnosti. Porodica je zamolila da se ne prenagljuje sa tvrđenjima i da se sačeka obdukcija tela. Pored tela nesrećnog mladića pronađen je i mobilni telefon i novac koji je imao kod sebe.

Video: Na gradilištu u Nišu pronađen leš, muškarac se ubio skokom sa zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    22. februar 2021 | 00:51

    Njemu je nedostajao otac,tj ocinska figura.Vidi se tuga u njegovim ocima.Andjele mili ako si izvrsio samoubistvo strasno,zar nisi mogao da nadjes snage da se izboris i dignes glavu.Ako te neko gurnuo,ubio taj neko neka nema mira ni dan ni noc do kraja zivota!Tuga do neba,saucesce i velika bol.I ja imam sina u augustu ce 18 i svaki dan strepim jer u takvom svetu zivimo,neznas ni dan ni noc sta donosi!Najgore i najlepse godine.Majci nijedna rec nije uteha,tuga,tuga do neba!

  • Milorad

    21. februar 2021 | 23:54

    Kazu da je bio iteligentan, i kao takav sebi dozvolio da se u pola noci pentra na zgradu, sigurno je koristio opijate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA