≫ 

Potresna poruka majke preminulog mladića iz Niša: Zagrlite danas vaše dete jako, najjače, za Jovana

Telo Jovana Veselinovića za kojim se tragalo 4 dana, pronađeno je u nedelju na gradilištu u Nišu

  • 6
Nestao mladić Foto: Facebook

Učenik Umetničke škole iz Niša Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu oko 23 sata, pronađen je u nedelju oko 10 sati mrtav na zapuštenom gradilištu zgrade u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

Za nestalim mladićem je od četvrtka tragao veliki broj pripadnika niškog MUP-a i građana. Telo je pronašao, kako saznajemo, prijatelj porodice.

Majka mladića Milica Cvetković, uputila je putem Fejsbuka molbu, u ime svog Jovana.

- Imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana... Učinite danas neko dobro delo... bilo koje... nahranite nekog gladnog... udomite psa ili macu sa ulice... donirajte sms za bolesnu decu.. pomozite nekom starijem da pređe ulicu.. ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu... zasadite drvo.. recite mami da je volite... zagrlite vaše dete jako, najjače... bilo šta... Za mog Jovana... za njegovu čistu dušu... za njegov večiti osmeh...

- Sine moj... sunce majkino... živiš i živećeš zauvek kroz nas... svake subote, jer je to tvoj dan rođenja, će nam dolaziti tvoji najdraži prijatelji.. pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere... tvoje šale... ješćemo tvoju omiljenu hranu... pepsi se podrazumeva...

Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana... Učinite danas neko dobro delo... bilo koje.. nahranite nekog gladnog......Posted by Milica Cvetković on Недеља, 21. фебруар 2021.

- Nećemo da plačemo... Slavićemo tvoj život i zahvaljivati Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom... Zauvek, oko moje milo... srećo moja mila.. i obećava majka, živeće tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio... do večnosti. Majka više nema svoju dušu... Moju dušu činite samo ti i Lazar... više mi ne treba - piše u objavi na Fejsbuku.

Video: Na gradilištu u Nišu pronađen leš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    22. februar 2021 | 10:56

    Kako ne misle malo ta deca na svoje roditelje i kakav ce im bol time naneti. Zar je lakse skociti sa zgrade nego potraziti pomoc? Strasno.

  • Qwer

    22. februar 2021 | 11:36

    Jadna majka, njen dalji život će biti sa toliko bola i tuge da se to ne da opisati. Nema snage koja to može da pobedi.

  • Dina

    22. februar 2021 | 12:15

    Tuga do neba,Ljubite i volite svoju decu jer se nezna sta noc donosi Svakog jutra i noci pozelite im dobro,pitaj te kako su sta ih muci,kako im prolazi dan pitaj te sve,i volite ih onakve kakvi su i pored svega ,Budite u Toku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA