≫ 

Buran vikend u Novom Sadu, prebijanje ispred kafane nije jedini napad: Pretučen i dečak (15)

U tri slucaja u kojima je policija intervenisala - akteri su bili maloletnici

  • 2
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija u Novom Sadu imala je pune ruke porla tokom proteklog vikenda. Kako smo pisali, u subotu uveče došlo je do masovne tuče ispred kafane u Ulici Laze Telečkog, kada je veća grupa muškaraca napala dvojicu mladića. Oni su ih udarali, a šutirali, ubadali noževima, i na kraju jednog od njih gazili po glavi. Ali, to nije bila jedina hronika u Novom Sadu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv sedmorice maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška krađa. Sumnja se da su, juče, na Grbavici, tukli rukama, nogama, kaišem i drškom šrafcigera dvojicu osamnaestogodišnjaka iz Novog Sada i da su im oduzeli novac.

Brzom reakcijom policije, svi osumnjičeni maloletnici su pronađeni, kao i predmeti koje su, kako se sumnja, koristili prilikom krivičnog dela.

Policija u Novom Sadu podneće takođe i krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da su, u subotu, presreli petnaestogodišnjeg Novosađanina i da su ga udarali metalnom šipkom, nanevši mu lake telesne povrede. Operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičene protiv kojih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su, sinoć, sedam maloletnika, odmah nakon što su, kako se sumnja, učinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Maloletnici su pronađeni u dvorištu jednog objekta predškolske ustanove, gde su, kako se sumnja, prethodno razbacali i polomili inventar, stolove, žardinjere, bicikle i ostalo.

Protiv sedmorice maloletnika biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    22. februar 2021 | 12:15

    A policajce,pozornike, ni lupom ne možeš pronaći unazad 20 godina.

  • Igor

    22. februar 2021 | 18:03

    Trebalo spreciti,sta vredi da su brzo pronasli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA