≫ 

Presudio sebi osumnjičeni za ubistvo Sare na benzinskoj pumpi: Krio se u šupi u Vranju

Velike policijske snage blokirale su deo grada u kom se osumnjičeni krio

  • 27
Sara Asanović, Marjan Stamenković Ubijena Sara A i osumnjičeni za ubistvo, Foto: Facebook S.A. / MUP Srbije

Marjan S, osumnjičen za ubistvo Sare A. bio je lociran u dvorištu porodične kuće na teritoriji grada Vranja, pišu Novosti. On se u međuvremenu ubio.

Velike policijske snage blokirale su taj deo grada, a on se navodno krio u šupi.

Žena u čijem dvorištu je ubica pronađen, u Ulici Ive Andrića kraj groblja, ispričala je za Novosti agoniju u kojoj se našla, kada je vraćajući se sa posla primetila da nešto sa šupom nije u redu. Ona sumnja da je ubica i prethodnu noć proveo skrivajući se u toj šupi, ali ne može to sa sigurnošću da tvrdi.

- Brzinom svetlosti je policija bila u našem dvorištu. Jedino što sam u tom trenutku mogla da uradim je da pozovem direktorku škole i da joj tražim da mi decu ne pušta kući. A onda se sve desilo kao u filmu - završava vidno uznemirena sagovornica.

Policija je sa lica mesta sklonila sva vozila i građane, i očekuje se uviđaj, ali više njih je potvrdilo da je ovo kraj gotovo trodnevne agonije.

Podsetimo, policija je tragala za Marjanom S. (47) iz Vranja zbog sumnje da je 20. februara ove godine ubio Saru A. (27) na benzinskoj pumpi u Vranju. Ubistvo se dogodilo u subotu oko 18 časova u kafiću na pumpi kod glavne autobuske stanice, kada je muškarac ispalio više metaka u Saru koja je sa prijateljem sedela unutra.

Napadač je tada ispalio šest hitaca iz pištolja, a sigurnosne kamere su sve snimile.

Sara A. (27), koja je u subotu ubijena u Vranju na benziskoj pumpi, sahranjena je u ponedeljak na groblju u ovom mestu.

Za to vreme u centru Vranja bile su jake policijske snage, jer je više ljudi prijavilo da je videlo osumnjičenog za ubistvo, za kojim se tada intenzivno tragalo.

Video: Snimak s mesta nesreće: Na ovom mestu u Vranju ubijena je mlada devojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JACA ♎

    22. februar 2021 | 18:35

    A kako je ovaj manijak bio na slobodi, kad je ranije već ubio jednu devojku? Verovatno ga je neki vajni sudija osudio na minijaturnu kaznu. U našem sudstvu su sudije izgleda više naklonjene ubicama, nego žrtvama.

  • Zvele

    22. februar 2021 | 18:38

    Kakva njuška majko moja

  • Joksim

    22. februar 2021 | 18:52

    Boze dragi sta smradina uradi, pa to ni u zemlju ne treba sahraniti, ubi devojku ni krivu ni duznu, srusi njene snove, zavi njenu porodicu u crno dok god su zivi, sta reci, treba tuziti onoga ko ga je osudio na 12 god i pustio sa robije, sta reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA