Slađanu u Kruševcu presečena karotida: Napadač ga pitao zašto je parkirao na zelenoj površini

- Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož-leptir i isekao ga po vratu - kaže svedok

  • 2
Bačena bomba u Dobračinoj Ilustracija, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Napadač ga je ozbiljno posekao nožem. Presekao mu je karotidu. Posle operacije u bolnici u Kruševcu, Slađana su transportovali u KC Niš, jer je morala da se uradi još jednu operaciju. Videćemo da li će preživeti... Ovako za Blic priča jedan od rođaka Slađana V. (56) kog je juče, nasred ulice i zbog svađe oko parking mesta, nožem isekao Nikola J.

Slađan V. je u napadu teško povređen i presečena mu je arterija, a zbog teškog stanja prevezen je u Klinički centar u Nišu.

Ovaj slučaj, koji se dogodio juče usred dana i nasred ulice, jako je potresao Kruševljane. Svađa je nastala oko parking mesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo na parking mestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gde se Vasić nakratko zaustavio sa svojim automobilom.

Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje. Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut i da će se Slađan vratiti.

Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mesta, a onda je napadač izvukao nož.

- Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož-leptir i isekao ga po vratu - kaže ovaj Kruševljanin.

Samo je bacio nož, nije bežao

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bežao, već je samo bacio nož.

- U tom trenutku preko puta je bila saobraćajna policija, jer se održavalo polaganje vozačkog ispita. Zato je i policija vrlo brzo došla na lice mesta. Kako sam čuo, napadač je navodno poznat kao problematičan tip - ispričao je ovaj očevidac.

Dok je živeo u inostranstvu, Slađan, koga prijatelji znaju pod nadimkom Vasa objavljivao je snimke na Jutjubu o svojim iskustvima života u Norveškoj, a kada se, konačno, kako kaže, presrećan vratio u Srbiju, njegovi brojni pratioci mogli su da ga prate na kanalu “Život kod nas”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    24. februar 2021 | 17:37

    E imat će o čemu da piše...o životu kod nas...

  • Sale71

    24. februar 2021 | 19:33

    Šta mu bi sa se vrati iz Norveške u Srbiju,ja ne bi nikada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA