≫ 

Nišliju petukli palicama dok je prao kola: Žrtva kaže da ne zna ko su, a uhapšeni da ga nisu takli

* 48-godišnjak pretučen šipkama u autoperionici * Dvojica Prokupčana uhapšeni, za trećim se traga * Napad se desio 21. januara

  • 1
ubica, provalnik, senka, silueta, Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, zlostavljanje, maltretiranje, nasilnik Foto: Pixabay

Inspektori Kriminalističke policije PU Nišu uhapsili su Z. M. (39) i S. K. (25) iz Prokuplja zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

- Sumnja se da su oni 21. januara ove godine sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, u jednoj autoperionici u Nišu šipkama naneli teške telesne povrede četrdesetosmogodišnjem Nišliji – sapštila je niška Policijska uprava.

Čovek je pretučen u popodnevnim časovima u Gornjomatejevačkoj ulici dok je prao svoje vozilo. On je tada kazao da je primetio trojicu muškaraca sa metalnim šipkama kojima su ga izudarali po glavi. Zbog teških povreda  muškarac je zadržan na lečenju u niškoj bolnici.

Iako je od incidenta prošlo više od mesec dana, šta je bio razlog brutalnog obračuna i dalje nije jasno.

- Oštećeni tvrdi da ne zna ko ga je napao jer, kako ističe, ni sa kim nije u zavadi. Uhapšeni pak tvrde da ga oni nisu ni pipnuli. Ima indicija da su u pitanju njegovi lični odnosi sa izvesnom osobom, ali to će se tek utvrđivati – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je saopštila da je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Prokupčanima određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA