Čovek izgoreo u autu kod Trstenika: Policija istražuje sve opcije

* Zoran E. nastradao u 53 godine * Meštani ga pamte po dobru

  • 0
Automobil, požar

Foto: Pixabay

Zoran E. (53) iz Veluća kod Trstenika izgoreo je u svom automobilu u utorak uveče. Iako istraga još nije pokazala tačan uzrok smrti, pretpostavlja se da se vozilo zapalilo nakon što je sletelo s puta i udarilo u stablo.

Njegovo telo potpuno je izgorelo u autu marke "mercedes" na lokalnom putu Veluće - Tobolac. Policija istražuje mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

- Iako se u početku nije isključivala mogućnost samoubistva, prevlađuje uverenje da je smrt nastupila nakon što je Zoran E. autom sleteo s puta u udario u stablo. Kablovi su najverovatnije počeli da varniče, i vozilo se zapalilo. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda - kaže izvor upoznat sa istragom, piše Blic.

Istraga ide u više pravaca. Rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gde se veruje da je boravio tog dana i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata pre nego da se slučaj prijavi policiji.

- Zoran jeste tog dana bio u kafani i verovatno da je popio koju više. Niko u selu ne zna šta je moglo da mu se nakon toga dogodi. Ali, mi ćemo njega pamtiti kako izuzetno dobrog domaćina i čoveka. Živeo je sam, ali je stizao puno toga da uradi – ispričao nam je jedan od komšija u Riđevštici, zaseoku Veluća.

Zoran E. se bavio otkupljivanjem pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dela trsteničkog kraja. Priča se da su svi sa Zoranom uvek rado poslovali, jer je bio čestit čovek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA