≫ 

Uhapšeni vođa "Alkatraza" zaćutao pred Tužilaštvom: Rekao da se ne oseća dobro

Privođen je i ranije zbog učešća u navijačkim neredima

  • 34
Navijač Partizana, grupa Alkatraz, zaplenjeno oružje, hapšenje Foto: MUP Srbije

Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Š. (38) rekao je danas tužilaštvu da se ne oseća dobro i da nije u stanju da iznese svoju odbranu povodom oružja koje je pronađeno u stanu na Paliluli koji koristi, pa je njegovo saslušanje odloženo.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da mu odredi pritvor, jer je više puta osuđivan, a već dva puta zbog istog krivičnog dela za koje je i sada osumnjičen, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. Nakon toga određen mu je tridesetodnevni pritvor.

To je nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On će biti saslušan u daljem toku postupka.

Damjan je juče uhapšen pošto je policija u stanu koji koristi u beogradskoj opštini Palilula pronašla pištolj i 13 komada municije.

On je i u julu 2017. godine osuđen na godinu i po dana zatvora zbog nedozvoljenog držanja i nošenja pištolja, na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je zaljučio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Tada mu je 19. juna 2017. godine u Venizelosovoj ulici u rutinskoj kontroli Intervnentne jedinice MUP-a pronađen pištolj "glok" i 12 metaka.

Privođen je i ranije zbog učešća u navijačkim neredima.

Video: Snimak hapšenja vođe navijača Alkatraza u Beogradu: U stanu pronađen pištolj i municija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    27. februar 2021 | 16:52

    Cistite sve te kriminalce zbog kojih normalan narod ne sme na utakmice!!!!

  • Olimdar

    27. februar 2021 | 15:48

    Samo hapsi te grobare oni su velika konkurencija gancima od njih ne može se prodati ni 100 kg kokaina. Očistite grobare klub rasformirajte da Zvezdi svane. Zvezda neće imati ozbiljnog rivala u sportu a navijači zvezde moćiće sami da prodaju opijate i tada biće sve u redu. Ovoj zemlji jedini priblem su navijači Partizana njih nema ko da štiti zato ne mora ni da ih bude. Navijači zvezde valjaji ljubičice karanfile i razno cveće zbog njih se lepše živi.

  • Rerna

    27. februar 2021 | 15:44

    Sve mangupi, kad je frka nije mi dobro, e moji mladunci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA