≫ 

Otac utopljene devojke u Pirotu zanemeo od bola: Čeka ga najteži trenutak, prepoznavanje tela

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je slučajno upala u reku kod Železničkog mosta u Pirotu

  • 2
POTRAGA TELO PIROT Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

"Nemam šta da kažem više. Ronioci su pronašli njeno telo. Sad idem na prepoznavanje, pa da završim oko sahrane. Teško mi je. Razumite me", rekao je za "Blic" Goran Mančić, otac maloletne devojčice A. M, čije je telo pronađeno danas u Nišavi.

Telo devojčice pronađeno je nizvodno od Pirota, ka selu Sopot, nakon višednevne potrage.

U potrazi su danonoćno bile angažovane brojne policijske snage, vatrogasno-spasilačke jedinice, žandarmerija, kao i pirotski ronioci koji su juče pretraživali teren i korito reke.

Spasioci su čamcem tragali na potezu između takozvanog Ljubavnog i Golemog mosta u centru grada. Druga ekipa je tragala i nizvodno od grada, tačnije prema sopotskim njivama i dalje ka Beloj Palanci.

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je slučajno upala u reku kod Železničkog mosta u Pirotu. Nije poznato mnogo detalja, ali pretpostavlja se da se je u pitanju nesrećan slučaj i da se okliznula.

Prema pojedinim informacijama, A.M. je otišla do reke sa drugaricom da opere patike, a nesreća se dogodila u trenutku nepažnje kada se okliznula i upala u reku, a potom je odneo veći talas.

Video: Ronioci izvukli telo mladića iz Zlatarskog jezera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SK

    28. februar 2021 | 15:55

    Zar je to problem cele Srbije ili oca koji je devojku vaspitavao,lične stvari se iznose kao da su opšte,samo čitulje u nastavcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA