≫ 

Povučen nalog za hapšenje Milana Radoičića

Sud je 19. februara 2021. prihvatio zahtev za povlačenje naloga za hapšenje od Specijalnog tužilaštva

  • 3
Milan Radoičić

Foto: MN Press

Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje Milana Radoičića koji je osumnjičen za krivično delo "učešće ili organizacija organizovane kriminalne grupe".

Prema dokumentu koji objavljuju prištinski mediji, odluka je doneta 23. februara ove godine, dok je nalog za hapšenje izdat 14. avgusta 2020, piše RTS.

Sud je 19. februara 2021. prihvatio zahtev za povlačenje naloga za hapšenje od Specijalnog tužilaštva.

Prema sudu, nakon razmatranja i analize zahteva Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje osumnjičenog, utvrdio je da je zahtev dobro obrazložen i utemeljen.

Kosovska policija je 23. novembra 2018. godine sprovela akciju pretresa u severnom delu Kosovske Mitrovice s ciljem hapšenja Milana Radoičića, koji nije pronađen u svom stanu, dok su tokom te akcije uhapšene četiri osobe.

Radoičić se u u optužnici protiv osumnjičenih za ubistvo i pomaganje u ubistvu predsednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, ubijenog 16. januara 2018. godine, pominje da je navodno učestvovao u organizovanju organizovane kriminalne grupe.

Video: Snimak Olivera Ivanovića sa sinom nekoliko dana pre ubistva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grohotom

    28. februar 2021 | 23:05

    Hahahahahahahahahahahahah

  • Mila

    1. mart 2021 | 10:45

    Hah, ovo tako neprimetno prolazi da je to cudo.. izmedju vesti o Koketi i Miljani Kulic koja se polica mlekom, ekstra! Toliko o medijskoj pismenosti javnosti

  • NYC

    1. mart 2021 | 10:00

    Svasta se potpisalo u Americi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA