≫ 

Vučić o Kokezi: "Ne razumem zašto je čovek u kog sam imao poverenje odbio poligraf"

Podsetimo, presednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, saslušan je danas u svojstvu građanina

  • 78

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije, koja je održana na Aerodromu Nikola Tesla, govorio je o Slaviši Kokezu.

- Dobio sam sve neophodne informacije. Ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumem zašto je čovek u kog sam imao poverenja odbio poligraf. Posebno zato što mu je rečeno da može samo da odgovori na jedno pitanje, ne mora na deset. Ne mogu da verujem da je odbio da odgovori na pitanje da li je učestvovao u pripremi moje likvidacije, ja u to ne mogu da poverujem - rekao je on.

- Ja tog čoveka dugo poznajem. Čim neko ne ide na poligraf meni je to čudno, ja sam na poligraf išao zbog gluposti, da bih narodu dokazao da ne lažem, a čim neko ne ide na ploligraf, meni je to čudno. Ali da je on nešto čuo ili nešto planirao po tom pitanju, to je za mene neverovatno.

- Ni njemu ni svima njima nisam im na senku zgazio. Nikada im ništa nažao nisam uradio, ni ja, niti bilo ko iz moje porodice. Ja u to prosto niti želim niti mogu da poverujem. To je sve što mogu da kažem i neka nadležni organi rade svoj posao.

- Koliko mi je žao zbog svegha i koliko se loše osećam, to govori i moje raspoloženje koje je mnogoi gore nego što pokazujem ne zato što sam uplašen, već zato što sam tužan - rekao je Vučić.

Podsetimo, presednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, saslušan je danas u svojstvu građanina u SBPOK (Služba za borbu protiv organizovanog kriminala).

On nakon informativnog razgovora, na koji je priveden, nije želeo da daje izjave medijima okupljenim ispred SBPOK.

Video: Slaviša Kokeza uz obezbeđenje napustio meč Zvezda - Olimpijakos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA