≫ 

Vučević o Kokezi: Iznenadilo me što se dovodi u vezu sa potencijalnim atentatom na Vučića

- A govorimo o čoveku koji je blizak Aleksandaru Vučiću, ne govorim o nekom čoveku koji je deset krugova udalje od njega - rekao je gradonačelnik Novog Sada

  • 16
Miloš Vučević, Slaviša Kokeza Foto: Nikola Tomić, FSS

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je u jutarnjem programu na TV Prva povodom saslušanja predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze rekao da nije nimalo spokojan kada sagledava kako se cela situacija razvija.

- Za mene je ključno pitanje - kada ćemo dobiti konačan odgovor na sva pitanja. Ne može se sve svesti na pretpostavke i neke projekcije i nagađanja, već da dobijemo sudski epilog svega. Zaista me iznenadilo kada sam video da se Slaviša Kokeza dovodi u pitanje ili u vezu sa potencijalnim atentatom na predsednika države i nejasno je zašto odbija da odgovori na ta pitanja. A govorimo o čoveku koji je blizak Aleksandaru Vučiću, ne govorim o nekom čoveku koji je deset krugova udalje od njega - rekao je Vučević.

- Moram da podsetim na sednicu Glavnog odbora SNS iz decembra 2019. godine i Predsedništvo stranke kada sam govorio da u stranci postoje određeni krugovi koji su zamislili i počeli da funkcionišu i da se ponašaju kao novi centri moći. Tada da sam predsednika Vučića upozorio da mora da raščišti te stvari - otkrio je Vučević.

- Ako polazimo od toga da su najbliži članovi porodice predsednika bili praćeni za mene je to i intimno bolno, ali mislim da ćemo saznati mnogo gore stvari i mislim da se išlo do toga da se planirala fizička likvidacija nekih ljudi. Mene to ne bi iznenadilo – kaže on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ak47

    1. mart 2021 | 12:30

    Verujem da je jos neko umesan.Predsednik mnogo veruje nekima. Plasim se da niko nece odgovarati. A po zakonu mora. Niko nesme da pomisli tako nesto. Nadam se da ce policija sve da izgura. To su nasi heroji. Samo tuzilastvo. ..tu treba sve ocistiti.

  • Miki

    1. mart 2021 | 22:02

    Kako je uopste mogao sebi da dozvoli ovako nesto, ipak je jedan od prvih saradnika predsednika, sramota.

  • Bane

    1. mart 2021 | 15:27

    Stava sam da svakog ko je na vlasti, a "nedolicno" se ponasao udaljiti sa iste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA