≫ 

Svaki peti kontrolisani vozač u Somboru ogrešio se o zakon, sedmoro bilo pijano, jedan drogiran

U prostorijama Policijske uprave troje vozača je zadržano 12 sati

  • 3
Ivica Stanković,Narkotest Foto: Nikola Tomić

Policija u Somboru je u subotu 27. februara, od 16 časova do ponoći u lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja prekontrolisala 259 vozača, od kojih je 50 kažnjeno zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Iz saobraćaja je isključeno osam vozača, od kojih je sedam upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je Policijska uprava u Somboru.

U prostorijama Policijske uprave troje vozača je zadržano 12 sati - do istrežnjenja, dok je najviše vozača, njih 20, sankcionisano je zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

- Apelujemo na vozace da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i koriste sigurnosni pojas na način na koji je to predvideo proizvođač vozila. Takođe, apelujemo i na sve ostale učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju - poručila je somborska policija.

Video: Napio se i seo za volan: Zahvaljujući policajcu i njegovoj upornosti, nije izazvao neku tragediju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    1. mart 2021 | 17:09

    Ovo je odlican rezultat, s obzirom na cinjenicu da 95% vozaca, Somboraca i iz okoline, koje poznajem su pod vecitim "gasom".

  • !!!

    2. mart 2021 | 05:31

    Odavno se zna da su Somborci najgori vozaci. Ne laze legenda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA