Policija u 3 odvojene akcije u Beogradu zaplenila narkotike: Pronađeno oko 400 grama heroina u autu

Kod muškarca B. K., pripadnici MUP našli su oko 400 grama heroina, zbog čega je priveden, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati

  • 2
Zaplena, zaplenjena droga Foto: MUP

Policija u Beogradu je u odvojenim akcijama uhapsila B. K. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv 20- godišnjeg mladića i 42-godišnjeg muškarca biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog B. K., koji se nalazio u vozilu u Ulici Omladinskih brigada, pronašla oko 400 grama heroina.

U drugoj akciji, policijski službenici su u parku u Ulici Borivoja Stevanovića kod osumnjičenog 20-godišnjeg mladića pronašli kesu sa manjom količinom marihuane, spakovane u 20 paketića.

Takođe, policija je u Ustaničkoj ulici kod 42-godišnjeg muškarca pronašla manju količinu heroina, spakovanog u četiri paketića.

Osumnjičenom B. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv ostalih osumnjičenih biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA