Nastavljeno suđenje Koluviji: Svedočio suvlasnik "Jovanjice"

Sa Koluvijom u posao ušao jer mu se dopala njegova vizija oko gajenja organskih proizvoda

  • 2
Predrag Koluvija

Predrag Koluvija / Printskrin: Youtube

Svedočenjem Aleksandra Anđića, suvlasnika firme "Jovanjica", u sredu je pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno suđenje Predragu Koluviji, većinskom vlasniku ovog poljoprivrednog dobra nadomak Stare Pazove, koji je sa još devet osoba optužen da je na plantažama ovog preduzeća uzgajao marihuanu.

Svedok je istakao da je sa Koluvijom u posao ušao jer mu se dopala njegova vizija oko gajenja organskih proizvoda. Svedok je kazao da je u jednom momentu došlo do ideje o saradnji sa firmom "Superior", koja se bavila prodajom semena industrijske konoplje. Kako je kazao, ovo preduzeće je bilo veoma referentno na tržištu u pogledu prodaje semena, pišu Novosti.

- Predrag mi je rekao da je naišao na probleme u Zapadnoj Evropi, jer je prepoznat kao neko ko ima ideju i viziju u vezi sa proizvodnjom industrijske konoplje u medicinske svrhe. Rekao je da su mu prišli stranci sa namerom da preuzmu kompaniju. Peđa je bio decidiran i odbio prodaju kompanije - rekao je Anđić.

Kao svedok pred sudom se juče pojavio i Nebojša Đinović, jedan od vlasnika "Superiora", navodeći da mu je policija upala u firmu 28. novembra 2019, dve nedelje nakon Koluvijinog hapšenja. On je istakao da su mu policajci pretili i odneli sve stvari vezane za poslovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA