≫ 

"Bembarom" prešao u suprotnu traku i pokušao da udari u vozilo, 6 dana ranije turirao mu ispred kuće

Oštećeni je uspeo da izbegne kontakt sa BMW-om u Lazarevcu

  • 0
BMW, volan, automobil

Foto: Unsplash

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Đ. J. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on, 2. marta ove godine u Lazarevcu, automobilom marke BMW namerno prešao u suprotnu kolovoznu traku i pokušao da udari u vozilo oštećenog koji je uspeo da izbegne kontakt sa BMW.

Osumnjičeni je, takođe, šest dana ranije automobilom došao do kuće oštećenog, turirao i pritiskao sirenu, nakon čega je protiv njega podneta prekršajna prijava iz Zakona o javnom redu i miru.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Đ. J. zaplenjene su tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA