≫ 

Pune ruke posla za saobraćajnu policiju: Vozači jurcali, neki pijani, neki pod dejstvom kokaina

Policija svakodnevno isključi iz saobraćaja vozače koji su pod uticajem supstanci

  • 1
Ivica Stanković,Narkotest Foto: Nikola Tomić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača u Beogradu koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajni policajci su sinoć oko 19.40 časova na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca „presretačem“ zaustavili dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je automobilom marke „alfa romeo“ vozio brzinom od 151 kilometar na čas, na mestu gde je dozvoljena brzina 100 kilometara na čas.

Droga testom utvrđeno je da je vozač pozitivan na kanabis, nakon čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Policija je noćas dva časa posle ponoći na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Novog Beograda, „presretačem“ zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača automobila marke „golf“, koji je, kako je utvrđeno droga testom i alkotestom, vozio pod dejstvom kokaina i amfetamina, dok je imao i 1,23 promila alkohola u organizmu.

Takođe, u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici, iz saobraćaja je isključen i automobil marke „opel vektra“ nakon što je utvrđeno da je tridesetsedmogodišnji vozač vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    5. mart 2021 | 10:15

    Slabe kazne,opet isti krse zakon vise puta i nista ili neko strada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA