≫ 

Zrenjaninac doktorirao krađe: Otimao torbe, krao iz automobila, obijao lokale, plaćao tuđom karticom

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu

  • 0
Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, rasvetlili su devet teških krađa i četiri krađe i uhapsili N. B. (30) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela.

Sumnja se da je on u februaru i početkom marta ove godine, na ulicama u Zrenjaninu, otimao torbe s novcem, dokumentima i mobilnim telefonima starijim ženama, kao i da je provalio u jedan ugostiteljski objekat iz kojeg je odneo lap top i tehničku robu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Zrenjanin.

Takođe se sumnjiči da je sa platne kartice, koju je prethodno našao u torbi jedne sugrađanke, podigao novac, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Sumnja se i da je N. B. iz četiri otključana automobila ukrao dečija kolica, razni alat i radio.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađeni su predmeti koji, kako se sumnja, potiču iz ovih krivičnih dela i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

Video: Ostavio otključano vozilo, a lopov se poslužio telefonima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA