≫ 

Ni 11 dana otkako se ubio, niko neće da preuzme Marjanovo telo: Sarin ubica još nije sahranjen

Marjan je 1998. u Vranju zadavio devojku A.T, a 2006. godine pokušao je sa četiri uboda nožem da ubije devojku H.T. iz Vranja, ali je srećom preživela

  • 1
Sara Asanović, Marjan Stamenković Foto: Facebook S.A. / MUP Srbije

Marjan Stamenković, koji je ubio dvadesetsedmogodišnju Saru Asanović na pumpi u Vranju, a zatim presudio sam sebi u toku policijske akcije, još nije sahranjen.

U JKP “Komrad” kažu da se još uvek nije niko javio od rodbine da preuzme posmrtne ostatke, te da će najverovatnije grad preuzeti troškove sahrane, ali još uvek nije precizirano kada će ona biti obavljena, piše Novosti.

Stamenković je 20. februara seo za sto za kojim je bila Asanović sa poznanikom. Prema snimcima sigurnosnih kamera, na benzinskoj pumpi kod glavne autobuske stanice zajedno su gledali nešto na mobilnom telefonu, a onda je Stamenković ustao, odmaknuo se, potegao pištolj i hladnokrvno pucao samo u Saru, ostavivši njenog poznanika u životu.

Potom je pobegao i skrivao se do ponedeljka kad je lociran u jednoj šupi.

Stamenković je dva puta bio u zatvoru, jednom zbog ubistva, a drugi put zbog ubistva u pokušaju. Proglašen je smanjeno uračunljivim. Marjan je 1998. u Vranju zadavio devojku A.T, a potera za njim je tada trajala dve nedelje.

Godine 2006. pokušao je sa četiri uboda nožem da ubije devojku H.T. iz Vranja, ali je srećom preživela. Tokom policijske potrage je ranjen, ali je uhvaćen tek nakon pet dana skrivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    6. mart 2021 | 00:34

    I ne treba da ga preuzmu. Pa on je obrukao sve svoje, još i da preuzmu odgovornost, da ih ljudi pljuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA