Stravično sletanje automobila u Čačku: Udario u betonsku cev, pa upao ljudima u dvorište

U ovom saobraćajnom udesu nisu učestvovala druga vozila

  • 5
Saobraćajna nesreća, Čačak Foto: Rina.rs

Oko 21 čas u čačanskom naselju Ljubić u delu poznatom kao Stara Pruga došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su teže povrede zadobila tri lica.

Kako saznaje agencija RINA, do nezgode je došlo kada je vozilo "volksvagen polo" koje se kretalo iz pravca Čačka ka Konjevicima iz za sada neutvrđenih razloga prešlo u suprotnu traku, sletelo u kanal i udarilo u betonsku cev, a od siline udara automobil se odbio i završilo u dvorištu koje se nalazi uz ovu saobraćajnicu.

- Čuli smo naglo kočenje, a zatim nekoliko jakih udaraca, automobil je nakon udara u betonsku cev se odbio i praktično preleteo preko ograde koja je visine oko 1, 5 metara i uleteo u dvorište koje je oko 20 metara udaljeno od mesta udesa - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

U ovom saobraćajnom udesu nisu učestvovala druga vozila. Na lice mesta stigle su vatrogasne i ekipa Hitne pomoći koja je povređene prevezla u Opštu bolnicu u Čačku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👍

    6. mart 2021 | 22:39

    Droga i alkohol sve dovode do ovoga,i majmuni koji stegnu gas a ne znaju da voze.

  • Majstor

    6. mart 2021 | 23:22

    Uz malo truda da se ovaj auto sredit.

  • Cacanin

    7. mart 2021 | 00:24

    Na toj deonici max brzina je 50, tako da ko vidi sliku reci nisu potrebne. Hvala Bogu da niko drugi nije ucestvovao, a sto se tice vozaca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA