≫ 

Potresni prizori sa mesta nesreće u Čačku: Mladići vozilom sleteli u kanal, jednom nije bilo spasa

Do nesreće je došlo kada je vozilo prešlo u suprotnu traku i sletelo u kanal

  • 9

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u čačanskom naselju Ljubić, jedan mladić izgubio je život, dok je drugi sa teškim povredama glave i grudnog koša iz Čačka transportovan u bolnicu u Kragujevcu. Treći mladić je zadržan na jedinici intezivne nege čačanske bolnice i nije životno ugrožen. Sva tri mladića koja su se nalazila u vozilu su 2002. godište, piše RINA.rs.

Do nesreće je došlo kada je vozilo Volksvagen polo, koje se kretalo iz pravca Čačka ka Konjevićima, iz za sada neutvrđenih razloga, prešlo u suprotnu traku, sletelo u kanal i udarilo u betonsku cev, a od siline udara automobil se odbio i završio u dvorištu koje se nalazi uz ovu saobraćajnicu.

- Čuli smo naglo kočenje, a zatim nekoliko jakih udaraca, automobil je nakon udara u betonsku cev se odbio i praktično preleteo preko ograde koja je visine oko 1,5 metara i uleteo u dvorište koje je oko 20 metara udaljeno od mesta udesa  - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    7. mart 2021 | 15:06

    Saobracaj postaje kao minsko polje. Preuzmite da ispravni ljudi budu sigurni i da dodu do svog odredišta.

  • nima

    7. mart 2021 | 13:41

    Zalosno. Svi po 19 god. Omladina nam gine ili gazi druge samo tako a niko ne reaguje. Tatini sinovi dobijaju jaka kola cim poloze vozacki mada tek posle toga treba da nauce da voze. Treba menjati zakone npr. da mladi nocu mogu biti za volanom samo ako je suvozac stariji i to do navrsene 21 godine.Droga i alkohol imaju isto uticaja

  • LE

    7. mart 2021 | 13:47

    Šta da im radimo,dogodilo se zbog puta i načina vožnje,drugi put neće više tako voziti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA