Oglasio se Viši sud o ekstradiciji Ćebića zbog Belivuka: Srbija nije tražila njegovo izručenje

"Nema nikakvog novog predmeta protiv njega"

  • 3
Veljko Belivuk, Velja Nevolja Foto: ATA Images

Crnogorski državljanin Mladen Ćebić nema poternicu Srbije niti se traži njegovo izručenje, kao što su to preneli sinoć neki crnogorski mediji.

- On je izručen u Crnu Goru 2018. godine i nema nikakvog novog predmeta protiv njega - preciziraju u Ministarstvu pravde Sbije za Tanjug.

Tanjugu je rečeno i u Višem sudu u Beogradu da Ćebić nije predmet tog suda, a crnogorski portal CDM napisao sinoć da će Ćebić, “za kojim je Srbija raspisala međunarodnu poternicu radi saslušanja u slučaju Belivuk, biti predat s nadležnim organima te zemlje”.

Tom portalu je i Ćebićev advokat Miloš Antić potvrdio predaju njegovog klijenta na graničnom prelazu Rača sa Bosnom i Hercegovinom u 10 sati.

Veljko Belivuk je u nadležnosti Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, jer se protiv njega vodi istraga pred Tužilaštvom za organizovani kriminal za najteža krivična dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    8. mart 2021 | 12:43

    Milo opet nešto mulja.

  • BG

    8. mart 2021 | 13:31

    Koliko neozbiljnosti države Srbije,svaka cast za sud,nisu mediji ti koji vode istrage,zasto sve sto zna policija izadje na TV?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA