Ne uplaćujte 4.000 dinara, prevara je! Državna lutrija Srbije upozorava na lažan Instagram profil

Prevara je prijavljena nadležnim organima

  • 19
Loto, lutrija Foto: Shutterstock

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se profil koji navodno za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Državne lutrije Srbije Loto. Međutim, reč je o prevari, a o svemu su obavešteni nadležni organi.

- Obaveštavamo javnost da se 24. februara 2021. godine na društvenoj mreži Instagram, pojavio profil koji navodno za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Državne lutrije Srbije Loto.

Prevara koja se na ovaj način nudi igračima je prijavljena nadležnim organima, a mi molimo da naši igrači ne nasedaju na ovu vrstu lažnih, kriminalnih profila - navode iz Državne lutrije.

Instagram profil koji se bavi ovom prevarom je instagram.com/loto.brojevi/

- Uveravamo sve igrače Državne lutrije Srbije da ćemo uvek reagovati na ovakve prevare i učiniti sve da se naši igrači ne dovode u zabludu i da ne budu prevareni.

Pozivamo vas da kao i do sada nastavite da igrate svoje srećne brojeve, jer samo oni mogu da vas dovedu do dobitka. Loto fond u ovom kolu iznosi 2.300.000 evra i mi sa nestrpljenjem očekujemo novog Loto milionera - navode iz Državne lutrije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    15. mart 2021 | 18:10

    A kakva je razlika izmedju vas.vi da niste prevaranti do sad bi neko u srbiji poznavao bar jednog dobitnika sedmice,ili je i to drzavna tajna kao raspiratori, vakcine, spomenici i mnogo drugih stvari u postenoj srbiji.

  • Vv

    15. mart 2021 | 17:34

    Zasto bi iko uplatio 4000 din za 5 pogodaka? 😂

  • Konkurencija

    15. mart 2021 | 17:42

    Ha,ha a kod vas(n.m.) nema prevare?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA