≫ 

Potresni oproštaji od ubijene Dajane: Na profilu njenog krvnika piše "samo mi Bog suditi može"

Ubistvu je, navodno, prethodila svađa oko razvoda

  • 12
Nenad Koki Lazarevic ubio suprugu Dajana Lazarević u Salcburgu Foto: Facebook

Meštani Kušiljeva, najvećeg sela u opštini Svilajnac, u ponedeljak su bili u šoku kada su iz medija saznali da je njihov doskorašnji sugrađanin Nenad L. (26), zvani Koki, uhapšen u Salcburgu zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Dajanu L. (22) iz Porodina kod Žabara.

Na društevnoj mreži Fejsbuk prijatelji se opraštaju od Dajane:

- Saučešće porodici neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru večnom. Amin

- Dođavola sve... nije ovako trebalo da se završi. Počivaj u miru, princezo Dajana!

- Drago dete, počivaj u miru ako ga negde ima, i neka te anđeli čuvaju. Teško je poverovati u istinu, koga deca da zovu mama. Saučešće porodici!

Ima i onih koji za Nenada traže smrtnu kaznu: 

- Počivaj u miru, anđeli neka te čuvaju a za njega smrtna kazna.

- Bog će ga kazni, crko dabogda isto merom da mu se vrati kao što tebe mučio i decu ostavio bez tebe i njega isto da ga muče istom merom da mu se uzvrati.

- Ee moja Dajana, šta dožive. Kome Luna i Tea da zovu ...beba mala ostala bez majke ...joj bože šta se desi ...Dajana počivaj u miru, nek čuvaju anđeli.

- Kako da te vratim???? Samo da te još jednom zagrlim, da ti kažem koliko te volim, da te zaštitim od svega.... Ljubavi moja draga,ne postoji riječi kojima bi mogla opisati ovu bol, tugu i prazninu!!!

Za Nenada, koji je 2016. godine promenio prezime kada se oženio Dajanom, meštani Kušiljeva kažu da je voleo da se potuče i da je pravio sitne, uglavnom saobraćajne prekršaje. Niko nije slutio da može nekoga da ubije.

- Priča se da ju je zaklao! Još smo u neverici. Mada smo čuli i da je za katolički Božić tukao Dajanu, i nožem nasrtao na taštu i tasta. Već je imao prijave za nasilje, pa je čak bio i u pritvoru dva meseca. Kada je izašao, dobio je zabranu prilaska na 300 metara Dajani i deci. Zbog toga što je postao nasilan, ona je htela da se razvede, a sada je mrtva. Jadna devojka. Dala mu je čak i svoje prezime na venčanju da bi ga lakše odvela u Austriju i da bi dobio papire za rad, a on ju je ubio - kaže meštanin Kušiljeva za Novosti.

On kaže da je Nenad, koji je u selu bio auto-mehaničar, iz imućne porodice, da je baka nemačka penzionerka, da su njegovi roditelji dobri i radni ljudi, a sestra udata u susednom selu.

Prema tvrdnji rođaka ubijene devojke, Dajana i Nenad su nekoliko godina bili u braku i imali su probleme. On dodaje da je kobne večeri sedeo sa Dajaninim polubratom, koji mu je pričao kako je Nenad problematičan. Navodi da je u tom trenutku nazvao njen otac i rekao šta se dogodilo.

- Cela porodica je u Austriji, ovde nemaju nikoga - veli rođak nesrećne devojke, koja je po majci imala rumunsko državljanstvo.

Nenad Koki Lazarevic ubio suprugu Dajana Lazarević u Salcburgu Foto: Facebook

Austrijska policija uhapsila je juče Nenada (26) zbog sumnje da je u nedelju na smrt izbo Dajanu (22) u njenom stanu u Salcburgu, dok je njihovo dvoje dece spavalo.

Kako navode lokalni mediji, u trenutku ubistva u stanu su bili sedmomesečna beba i trogodišnje dete.

Nakon krvavog pira osumnjičeni je telo nesrećne žene spakovao u fioku od kreveta, a potom je pozvao dadilju, koja je i ranije pazila na decu da dođe da ih pričuva.

I prema navodima izvora iz policije, ubistvu je prethodila svađa oko razvoda. Žrtva je, kako pišu austrijski mediji, prošle godine podnela prijavu protiv osumnjičenog za nasilje, zbog čega je imao zabranu prilaska.

Ipak, prema tvrdnjama rođaka ubijene, osumnjičeni je sinoć uspeo da nagovori bivšu da otvori vrata. Nakon svađe joj je zadao više uboda kuhinjskim nožem u predelu vrata i grudi. Kada je došla dadilja da pričuva decu, on je otišao u policiju, gde je priznao zločin.

Nenad Koki Lazarevic ubio suprugu Dajana Lazarević u Salcburgu Foto: Facebook

Dadilja u stanu nije primetila ništa neobično i tek po dolasku policije je saznala da je majka mališana ubijena.

Nenad je, inače, kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu u nedelju promenio sliku na profilu i postavio njega i Dajanu. Nekoliko dana pre toga za naslovnu fotografiju je postavio sliku, verovatno svoje tetovaže na ruci na kojoj piše "Samo mi Bog može suditi".

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    23. mart 2021 | 10:13

    Los odgoj ili nedostatak odgoja. To sto je iz imucne porodice i sto su mu roditelji vredni ne vidi se njihov odnos sa njim. Razmazilili ga da je monstrum umislio da mu se sve moze.

  • Dunja Svilajnac

    23. mart 2021 | 10:28

    Uzas.Smrtna kazna!Uzeo deci majku.

  • Lord

    23. mart 2021 | 09:52

    Ljudi su sve gori i gori...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA