≫ 

Kamere uhvatile trenutak kad Zemunac ulazi u zgradu bivšeg policajca: U rancu nosio eksploziv?

Policajac je i ranije napadan, preživeo i jedan bombaški napad

  • 3
Novi Sad, Đorđe M, eksploziv Foto: Printskrin NS uživo

Dan nakon što je Đorđe M. iz Zemuna, koji je uhapšen juče u Novom Sadu kada je, kako se sumnja, pokušao da postavi eksploziv u zgradu bivšeg policajca Dalibora Bogdanovića Boće u Novom Sadu, pojavio se i snimak njegovog ulaska u zgradu, piše NS uživo.

Na snimku se vidi kako Đorđe unosi ranac, a sumnja se da je u tom trenutku u njemu bio eksploziv. On ulazi u gradu koja je otključana.

Podsetimo, policija je juče oko 17 časova u Novom Sadu uhapsila Beograđanina Đorđa M. kod koga je u rancu pronađeno kilo eksploziva. Odmah je blokiran ovaj deo ulice.

On je uhapšen ispred ulaza u Ilije Birčanima 13, a u toj zgradi živi bivši policajac Dalibor Bogdanovića Boća, za kog se sumnja da je bio meta napada.

Boća je inače 10. maja 2019. već preživeo jedan bombaški napad baš na ovom mestu, kada je ispod njegovog džipa postavljen eksploziv. Ove godine 15. januara u njegovom ulazu pronađena je naprava koja liči na detonator bombe i tada je ulica isto zatvorena.

3. oktobra 2014. godine u 2.30 u centru Novog Sada u Ulici Laze Telečkog ranjen je u ruku i stomak, posle ovoga je penzionisan iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    6. april 2021 | 12:41

    Ovi su mi najaci sto ih neko nagovori da odnesu nesto, postave ili sl. Haha koliko moras da budes glup da radis tako nesto za nekoga misleci da si opasan ili clan necega a u stvari si iskoriscena simpanza kojom se oci zamazu sa nesto novca koja na kraju sluzi kaznu od 10 do 40 godina.

  • Poaro

    6. april 2021 | 14:53

    Bolje je reći, sadašnji kriminalac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA