≫ 

Porodica predsednice suda tvrdi da je dobijala pretnje, policija nije pronašla tragove nasilne smrti

Sudija Milentijević juče nije došla na posao, iako je imala unapred zakazana suđenja, njeno telo pronađeno je u stanu koleginice

  • 2
Policija, uvidjaj, policijska traka Foto: Pixabay, Telegraf

Predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku Gordana Milentijević (54) juče je pronađena mrtva u stanu koleginice sa posla. Prema nezvaničnim saznanjima, njih dve su cele noći bile zajedno, a pod kojim okolnostima i iz kog razloga se dogodila tragedija, još nije poznato.

Kako su naveli zaposleni u Osnovnom sudu u Majdanpeku, sudija Milentijević juče nije došla na posao, iako je imala unapred zakazana suđenja. Sudija se nije pojavila iz, kako oni tvrde, opravdanih razloga, odnosno zbog bolesti.

Sestra preminule žene Snežana kaže da je u šoku nakon saznanja da je Gordana mrtva i dodaje da još ne zna da li je ubijena ili je umrla prirodnom smrću.

- Pozvala nas je u petak, ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi ova tragedija. Nije bila bolesna, osim povišenog pritiska, nije imala nikakvih zdravstvenih problema - rekla je za "Objektiv" njena sestra Snežana.

Snaja Mirjana Milentijević nije ništa znala o nemilom događaju sve dok je, kako kaže, nije pozvao Gordanin suprug.

- Zvao nas je Robert i ispričao šta se desilo. Još uvek smo u šoku. Moj muž je odmah otišao tamo. Poslednji put kad smo se Gordana i ja čule, delovala mi je napeto. Pričala mi je i ranije da joj stalno prete, ali nije se mnogo opterećivala oko toga - rekla je Mirjana.

Ipak, portparolka MUP Srbije za "Telegraf" kaže da je policija obavila uviđaj na licu mesta i da nije bilo tragova nasilne smrti, te da će uzrok biti otkriven obdukcijom.

- Moja Goca je otišla kod koleginice kao i uobičajeno, ja sam znao, jer su se družile. Šta se tačno dogodilo ne znam. Poslednjih dana mi se žalila na zdravstvene probleme, jer je inače kuburila sa visokim krvnim pritiskom. Koristila je terapiju, međutim veliki pritisak na poslu u sudstvu, je sve stresno, možda je bio glavni okidač ovome što nas je zadesilo. Nije imala odmor, ljutio sam se zbog toga i proteklog vikenda je radila, donosila predmete koje nije stizala da završi, radila je kod kuće. Bila je predana poslu, imala je jako dobre rezultate. Kolege iz Višeg suda su je uvek zvale za konsultacije, a po rezultatima u radu je bila među najboljim sudijama u Okrugu , bez ikakve mrlje u karijeri. Na mestu predsednika Osnovnog suda ovde u Majdanpeku je jako dugo - kaže o svojoj supruzi vidno potresen suprug Robert.

Komšije kažu da je sudija Milentijević bila kulturna i uvek nasmejana, kao i da je svima pomagala oko pravnih stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    9. april 2021 | 18:40

    Posao ume da iscrpi čoveka do neslućenih razmera. Ljudi predani poslu, brzo stradaju. Ambicija je dobra ali ne i preterana. Na svojoj koži sam osetio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA