≫ 

Starcu koji je pokušao da namami devojčicu u automobil u Mladenovcu određen pritvor: Negira krivicu

Majka devojčice T. G. ispričala je da joj je ćerka rekla da ju je u sredu stariji čovek dozivao na ulici i ubeđivao da sedne u njegov auto. Devojčica nije htela da mu priđe, a kad joj se približio, nudio joj je prevoz i pričao da su ga poslali po nju

  • 4
Mladenovac, pokušao da namami devojčicu u auto Foto: Facebook/Onna Bugeisha, Shutterstock

M. S. (70), koji je uhapšen nakon što ga je majka devojčice (12) prijavila da je pokušao da namami njenu ćerku u automobil, negirao je krivicu pred Osnovnim tužilaštvom u Mladenovcu, ali mu je određen pritvor do 30 dana.

Naime, kako za Telegraf.rs ispričala majka devojčice, Tanja Glišić, njena ćerka je trebalo da se nađe u sredu sa svojom vršnjakinjom, kada joj je prišao automobil marke BMW. U tom trenutku bio je dan, oko 17 sati.

- Kada se zaustavio, pošto je ona stajala na pešačkom, moja ćerka je pomislila da on želi da je propusti, da prođe. Međutim, rukom mu je pokazala da može da nastavi, ali on to nije uradio. Prišao joj je automobilom i rekao "Hajde, uđi, poslali su me po tebe". Ona je to, naravno, odbila, ali je čovek nastavio da je ubeđuje - priča devojčicina majka.

Kako kaže, ta lokacija udaljena je svega 5 minuta od centra grada.

- On se zaustavljao više puta, kako je ona odlazila od njega. I onda je ona fotografisala njegov auto na kom se videla i registracija. Odmah posle toga je ušla u prvu prodavnicu, a taj čovek je tu parkirao i krenuo za njom. Ušao je u prodavnicu, a onda tražio da obriše tu fotografiju jer se šalio. I još joj rekao: "Evo, sad si napravila problem radniku" - prepričala je naša sagovornica.

Brzo nakon prijave je i uhapšen.

- Osumnjičeni je pred tužiocem negirao dva krivična dela proganjanje koja mu se stavljaju na teret. Tužilaštvo je nakon saslušanja zahtevalo određivanje pritvora, a sud je na to pristao zbog sumnje da će uticati na svedoke i ponoviti delo. Osim njega, izjavu je u svojstvu svedoka dala i majka jedne od devojčica - dodao je izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca

    9. april 2021 | 16:42

    Tu matoru drtinu zatvoriti i ne pustati dok ne crkne iza resetaka

  • Sneza

    9. april 2021 | 16:51

    Kako nije mene pokusao da namami u auto, da mu pokazem sta je sex. A ne devojcice koje mu mogu biti unuke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA