≫ 

Posvađao se sa čovekom, pa mu ubio psa: Gnusan zločin šokirao Kuršumliju, podneta krivična prijava

Obdukcija je pokazala da je pas preminuo usled udarca koji mu je nanet po glavi

  • 2
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija

Foto: Shutterstock

Protiv osamnaestogodišnjaka iz Kuršumlije podneta je krivična prijava od strane privatnog lica jer postoji sumnja da je ubio vlasničkog psa, samo zato što se posvađao sa vlasnikom.

Urađena je obdukcija i utvrđeno da je pas preminuo usled udarca koji mu je nanet po glavi. Svi dokazi su prosleđeni nadležnom tužilaštvu u petak.

Slučaj se dogodio 29. marta u večernjim satima. Prethodno su se posvađali vlasnik psa i osumnjičeni, te on da bi mu vratio, tokom noći sa još jednim licem je ušao u njegovo dvorište i ubio psa.

Majka vlasnika psa je čula da se nešto dešava, ali nije smela da izađe iz kuće. Na smrt povređenog psa je preuzela devojka koja spasava pse iz Kuršumlije. Odnela je leš na obdukciju o svom trošku jer niko u Kuršumliji ne zna i neće time da se bavi - potvrdila je za Informer Sanja M. koja je i podnela prijavu.

Kako kaže, postoje i dokazi u vidu poruke gde osumnjičeni priznaje da je on sa još jednim maloletnim licem ubio psa, prenosi Informer.

- Ako neko tako krvnički iz čista mira ubije psa, šta je još u stanju da uradi - pita se sagovornica.

Video: Volonteri spasili štene koje je bilo zaključano dva meseca u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA